apr 10

Break

Som du ser har jeg tadd meg en skikkelig lang påskeferie. Jeg tror dette kan kalles for en bloggpause. Har en skikkelig lang drittperiode der jeg ikke gidder en dritt. Er happy og alt, bare har ikke hadd lyst til å blogge.
Bare de siste dagene har jeg klart å skli i dusjen og få et digert blåmerke på leggen, slå hodet i kanten på en skapdør, få gnagsår av et par hundreårgamle sko som aldri har vært vonde å gå i, og på toppen av det hele få influensa.

Nå har jeg ligget i tre dager, hostet, plagdes med å puste, snufset og grint. Jeg har vært hos legen, som ikke gadd å bry seg noe om hva som feileit meg, men sykemelding kunne han skrive meg. Nå får jeg bare håpe jeg er frisk til mandag da jeg skal på jobb i gjenn…

Jeg tar meg altså en pause nå, kan hende jeg plutselig kommer tilbake. Muligens etter oslo turen vi skal på i slutten av måneden? Oh, jeg gleder meg som en liten unge. Eller jeg gjorde det til jeg ble syk, nå ser jeg kun fram til å bli frisk!

Håper alle har hadd en fin påske, og at alle har det bra! :)

4 kommentarer

 1. Marte sier:

  God bedring søta mi;*

 2. Litt bloggpause er lov, for iblandt må man bare leve litt – uten å rapportere om det. God bedring!

 3. Charlotte sier:

  Deiilig med lang ferie da :) God bedring. Håper du føler deg bedre nå!

 4. Cecilie M sier:

  Oida, det var mange uhell på kort tid :( Håper ukene dine blir bedre framover, med mer energi, og lyse, solfylte dager! :D

  Håper du er frisk fra influensaen nå!

Skriv et svar