mar 27

Den beste dagen

I går hadde jeg den beste dagen på lenge. Jeg og paibjøn våknet tidlig og smørblid, vi brukte lang tid på å ligge i sengen å kose og slappe av. Etter frokost var vi flinke å fikk ryddet litt i leiligheten, så sendte jeg han til frisøren mens jeg fikset neglene til søte Jenny. Vi spiste møsbrømlefse til middag, og jeg bakte flere cupcakes. Etter det tok vi en tur innom svigersen, hvor vi koste med valpen og de andre hundene, en av valpene de hadde solgt kom på besøk, og jeg tror faktisk den kjennte meg i gjenn! Så dro turen til sortland, der paibjørn dro innom jobb og jeg gikk til busskiosken for å underholde Maria som kjedet seg på jobb.

Etter alt dette dro vi for å hilse på paibjørn sitt fem uker gamle søskenbarn, Jonas. Herregud for en nydelig liten gutt! Smelt!


Jeg klarte å overtale han til å holde en baby, og jeg har bildebevis på at han gjør det!
Er de ikke søte i lag?


Jeg er som kjennt kanskje ikke så glad i barn, men denne karen var faktisk ganske ok… Neida, han var veldig lett å like!


Ble senest i går spurt om nårtid vi skal ha barn, jeg kler det jo ganske godt eller hva?  Øhm, ja, baby’en var veldig lett å like, men det er ikke litt tidlig enda..?


Herregud så nusk! Tror jeg må skynnte meg å få meg hundevalp før jeg blir for glad i beibiser! Får nøye meg med å være barnevakt for Jonas når han blir litt søtrre i stede.

Etter alt dette gjorde jeg som jeg har gjort hele uka; sovne på soffan. Jepp, jeg har ikke vett til å gå å legge meg i senga så jeg sovner på soffan. Ubrukelig. Jeg har vært så sliten denne uken at det halve kunne vært nokk! Skal faktisk gå å legge meg i gjenn, har bare vært våken i to timer nå, og jeg er så sliten at det er tungt å ligge på soffan å skrive på bloggen. Lol.

Men skal man ut å drikke seg full så kan man jo ikke sovne på festen i ellve tiden, så dere får ha en fin dag blogglesere, skynnt dere på polet (det stenger om bare tre timer!), så sees vi kanskje på byen i kveld.  Nattagodt!

Im out!

3 kommentarer

 1. Veronica S sier:

  hundevalper OG baby på en dag.. heldig du;) søt liten bebis.

 2. Cecilie M sier:

  Det hørtes rett og slett helt supert ut! Håper du får mange bra dager denne uken :)

  og for en vanvittig skjønn baby… *sukk*

 3. KAYSO sier:

  Awwwh, nyyydelig vettu :) alle blir verpesjuk av slike søtinger, hehe :)

Skriv et svar