apr 21

Whaaat

Hei, hei!

Lenge siden sist nå. Jeg er enda ikke i bedre form, så klart har jeg ikke influensa lengere, men jeg er enda sliten og ikke minst lei. Prøver så smått å kave meg ut av det. Føler at jeg bare vandrer rundt som en zombie.

At the moment: Jeg er på jobb, har byttet litt vakter slik at jeg kan dra til oslo om en uke. Gleder meg så!

I det siste: Sløving, hating, og litt happy-moments innimellom alt.

Nå: Kommer litt bilder! Tjohei!
I helgen var jeg å lekte med Dennis (og en flaske brennevin…) Tok sikkert hundre bilder av han. Men gud, han er jo så nusk! Jeg har så lyst på pom! Blir nokk nødt til å kjøpe meg en.

Framtiden: Jeg vurderer å bytte bloggportal i gjenn… Jaaaaaada, i know, jeg bestemmer meg aldri. Skal se om jeg får fikset litt designhjelp. Kontoen er allerede fikset, men jeg må se det an litt etter design og hvor praktisk det blir.

Ellers: Nermere bilder av neglene er lagt ut på negle siden. De rosa, øhm. nermere bilder kommer litt senere.

2 kommentarer

  1. Står det «love» på den ene ringen? Åh, den likte jeg!

  2. Cecilie M sier:

    Å, for en skjønning! :D Man blir jo så glad av å se på slike små pelsvoffser! :D

    Likte veldig godt loveringen!

Skriv et svar