feb 21

Sånn bare for å konstantere at jeg enda lever

At det er mulig å bli trøtt! Har sovet seks timer etter jobb, spiste «frokost» klokken halv fem om ettermiddagen, og nå ligger jeg som et slakt på soffan å ønsker at jeg kunne ta fram fjernkontrollen å sette livet på pause.

Tenkte jeg skulle begynne å pakke ned noe av den serriøst store mengden med klær jeg eier. Skal jo bare jobbe å flytte i neste uka, å da trenger jeg jo bare to stk daffe outfits.

Ellers skal jeg på jobb i natt og (skyt meg), og i morgen må jeg vell å kjøpe litt sånn maling and stuff. Er skikkelig spennt på hvordan det skal gå med jobb og flytting denne uka, og ikke minst hvordan det skal gå å flytte akvariet! Tro om fiskene overlever et par dager i en bøtte? Må vell på europris i morgen å handle inn bøtter kanskje? Siden jeg skal vaske og ha en plass å ha fiskene, (det faktum at jeg kunn eier en «bøtte» som egentlig er en søppelbøtte spiller vell mest inn på behovet). Tror jeg må skrive meg en huskeliste!

Got to go! Nå vet du iallefall at jeg lever, og at jeg faktisk kan være stresset samtidig som jeg ligger på soffa’n uten å bevege annet enn fingrene!

6 kommentarer

 1. Charl8 sier:

  Jo mer man sover, jo mer trøtt blir man jo også! Det er ganske så irriterende, da det egentlig no av det beste jeg vet er å SOVE! :P Men om det kan være noen trøst, så er jeg sinnsykt trøtt og jeg sitter på jobb liksom..

  Fin blogg du har ;-)

 2. Kjedelig! Thumbs up for nattejobbing, hadde det selv hele helga. Bleh! Utslitt :(
  Men får håpe du får gjort alt du skal denne uka da :))

 3. Cecilie M sier:

  Håper du fortsatt lever og har det bra! ;) Flytting må være stress… :/ Så mye som skal ordnes og tenkes på – ikke rart du blir sliten!

 4. Ella sier:

  Flytting er noe herk, spesielt med jobb i tillegg! Du får bare tenke på hvor deilig det blir når du er kommet i hus!:)

 5. Nå er jeg skeptisk på om du enda lever…. :p

 6. Cecilie M sier:

  Jeg håper alt er bra med deg! :)

Skriv et svar