mar 02

Livstegn

Heeei!

Jada, jeg lever enda, ble ikke klemt til døden under noe flyttelass.

Altså, forige uke var hektisk, vanskelig og ikke minst tung. Jeg er enda utslitt, og ser fram til at når jeg er ferdig på jobb klokken åtte i morgentidlig så har jeg ni dager fri!

Update, uke 8:
* Vi skulle flytte, jobbet og stresset.
* Vi snakket med noen som har bodd i leiligheten før, og bestemte oss for at det ikke var en plass for oss. Med andre ord ble det ikke flytting likevell.
* Familiemedlem på sykehuset, setter virkelig en god tone på dagene må jeg si…
* Jobb, ryggsmerter, ser lite til kjærestepai, også en ganske kjedelig ting.
* Drakk på fredag, etterfulgt av en spennende lørdag som begynnte med det siste punktet på lista mi…
* To døgn uten internett!! OMG! I’m an addict! lol.

Okei, så sånn er det. Pengene som ikke gikk til flytting, gikk heller til trøste shopping. Kjærestepus har vært på posten å hentet ene pakken min, og kommer straks hjem med den slik at jeg får leke litt med den før jeg skal på jobb. Hvis du vil vite hva som er i pakken klikk her.

Nå må jeg springe. Kommer sikkert tilbake i løpet av de neste ni dagene. Håper jeg i allefall… Hvis ikke har jeg sikkert gravd meg ned under dyna og gått i dvale. Ellers så ligger jeg fast på gulvet med en rygg som gjør det umulig for meg å komme meg opp. Anywas, buhbye.

1 Kommentar

  1. Fy fan, skoene var rå!!

Skriv et svar