feb 20

Oh happy days

Nå er jobbhelgen begynnt. Selv om jeg har hadd ni dager fri så missunner jeg alle som har fri og tid til å bare sose bort. Ikke fordi jeg har lyst til å sose bort tid, men fordi jeg egentlig bør sitte hjemme å pakke klærne mine i søppelsekker, kasserollene i esker og rive ned gardinene.

Vi flytter, omg liksom! Hehe. Det skjer, på mandag mest sannsynlig. Herregud, jeg er glad, stressa og litt usikker oppi alt dette her. Er så spennt på om ny kåken blir til å se bra ut etter vi får malt. Herregud, for tenk hvis det ikke gjør det… Da kommer jeg sikkert til å bruke den nye store plassen min til å ta tilfart å springe på veggen! Åh, hodet mitt surrer med tanker, blir nesten litt sliten av at jeg ikke kan «slå av» alle tankene som farer rundt i det lille hodet mitt.

Her kommer det store… Mamma sa hun kanskje kunne ta med mor for å komme på besøk og hjelpe til. Vell, jeg ringte mor, og spurte om hun kunne være intresert i det. Nå skal hun hive hele familien i bilen kjøre fem timer ta inn på hotell og hjelpe oss med å male. Tenk så koslig! Om fjorten dager kommer kanskje mor å besøker meg for første gang siden jeg flyttet for fem år siden! Hihi, glede-gruer meg litt.

Så benytter jeg sjangsen til å dele ut et par gratulasjoner!

Den første går til Elin og Ingvar som i dag fikk en nydelig liten babygutt! :)

Den andre går til Kirsti, som fikk sertifikatet i dag! Grattulerer! :D

Bildet er lånt fra bloggen til Kirsti. Synes også det er litt morsomt at vi har samme negellakk på i dag, hehe :)

3 kommentarer

 1. KAYSO sier:

  Først, tuuuusen takk for flott gratulasjon! :) ååh, nå merka jeg humøret steg litt ekstra for idag også, hehehe :D

  Second, flytting! Spennende! :) Gleder meg sånn til vi skal flytte også, eller grugleder meg? har jo litt de samme tankene som deg, men tror vi skal få det fint da, høhø! Veldig kjekt med hjelp, vi har også et team som står klart, hehe :) Btw- hvem er det du refererer til når du sier «mor» ? mor av mamma eller? :)

  Ha en flott helg, selv om du må jobbe. Jeg har fri og skal sose bort tiden, hihi:)

 2. mica sier:

  Lykke til med flyttingen :) Det er alltid spennende

 3. Marting sier:

  HAH..liar liar pants on fire!!

  Du hadde din mor og mormor på besøk når «vi» bodde på internatet på Kleiva:) Noe som også førte til tidenes raskeste rydde aksjon;D

Skriv et svar