feb 18

Good news

Hei og håpp!

Nå som katta er ute a sekken, så kan jeg vell fortelle dere hva som har gått den rette veien!

Vi flytter mest sannsynlig! Ikke langt da, blir fortsatt på Sortland. Har ikke skrevet under på noe helt enda, men det blir nokk gjort snart. Leiligheten er større enn den vi har, men den trenger noen lag med maling før jeg tør vise den fram. Så gode venner får kake for å hjelpe til med malingen, hehe :)

Jeg tror det kommer til å bli fint der når veggene får en ny fresh look! Så nå krysser jeg fingrene og håper på at vi får en flott ny plass å bo! :D

7 kommentarer

 1. Maria sier:

  Ja, Andreas pratet om dette når han kom innom jobben! Så morro :D

 2. Så spennende med flytting! Lykke til! : )

 3. Cecilie M sier:

  Så gøy! Det blir nok deilig! :D Og så er det så kjekt å kunne innrede på nytt…

  SV: Ja – det er dyyyre hunder – men vel verdt pengene, om man er nøye med hvem man kjøper fra! Og ikke minst er strenge med dem og oppdrar dem godt.. Om ikke kjøper man seg bare et gneldrete problem som varer i 15 år… Not so good! Dvs. bjeffing må man jo regne med når man kjøper en slik hund. Det er regelen og ikke unntaket *ler*

 4. Cecilie M sier:

  Så flott! Hunder gjør virkelig livet bedre! :D Stella er fra Kennel Twintoys. (De har ingen hjemmeside), men oppdretteren heter Wenche Haave, og holder til på Notodden. Faren med pom er jo at de har endel helseplager, og det blir jo fort trist og dyrt. :( Men det er jo verd risken!

 5. Cecilie M sier:

  Kan godt forstå du savner Velvet! Jeg gruer meg til Stella forsvinner…

  Hun er forresten ikke en særlig frisk pomeranian, desverre… Hun har både patellaluksasjon (operert 2 ganger) og epilepsi… :/ Men hun har ingen problemer med beinet etter at hun er operert, og epilepsien kan vi kontrollere med medisiner når det blir nødvendig. Så hun er meget velfungerende og glad nå! :D

 6. Margrete sier:

  hehe, da er det bra med venner som vil være med på dugnad! ;)

 7. janning sier:

  Hehe, ja det ser ut til at hele familien skal sette seg i bilen, kjøre fem timer, ta inn på hotell bare for å hjelpe! :O

Skriv et svar