des 09

Idag er ikke min dag

Jeg har lagt på meg en vane med å sove til klokken er 19.30 om kveldene. Upraktisk med at det gir lite tid noe som helst når jeg begynner på jobb klokken 22.00. Etter jobb spiser jeg det du kaller frokost og det jeg kaller kveldsmat. Jeg kjenner at det begynner å bli tungt og upraktisk å jobbe natt, for å ikke snakke om at det er ensomt. Selv om jeg bare jobber to-tre dager i uken, så har jeg jo samme døgnrytmen resten av uken. Nå sitter jeg altså på jobb. Jeg har sovet ni timer i dag, og jeg er enda trøtt. Fikk et litt mindre hyggelig besøk av «tante rød» (haha) i går. Jeg har mens smerter kun de to første dagene, og det er jo typisk min flaks at det skal være de to dagene jeg skal på jobb i løpet av uken. Natt til i dag kjentes det ut som alle innvollene mine skulle brenne opp, jeg var kvalm å ville bare spy. Idag er fru migrene på besøk, å verker i takt til magesmertene. Det skal bli så godt å ha fri i morgen. Tenkte jeg skulle få laget mer karameller og bare ha en kosedag for meg selv. Torsdag har kjærestepus fri, så da blir det vell en julevask på leiligheten vår. Tenkte jeg skulle bake fransksjokoladekake i løpet av uken, er mange år siden jeg gjorde det sist, så det passer fint! Kaken er også sinnsykt god med vaniljeis til! Namnamnam.

Jeg tok forresten ikke svineinfluensavaksinen. Jeg har ikke et sekund vært for vaksinen, tenkte bare tanken på hvor kjipt det hadde vært å dø fordi jeg er sta. However, er det vell ikke verdens undergang å dø fordi man sto på sitt? Haha, nei, jeg har ingen tro for at jeg blir å dø av svineinfluensa.

Jeg tenkte kanskje vi skulle leke en  morsom lek. Dere har faktisk brukt «polltingen» i sidebar’en, noe som er supert! Skal kommer mer inn på ønskene deres angående innlegg når jeg får fri og litt ledig tid. Tilbake til poenget, jeg har laget en ny en, hvor du kan fortelle meg om du har tatt vaksinen, eller om du har samme syn på den som meg. Hvis du ikke har klikket på den første «polltingen» enda, blir jeg glad hvis du gjør det!:)

Har du forresten tips mot mens smerter så kom med de! Sitter med laptop’en oppå magen, varmen hjelper litt i det minste.
sign

Skriv et svar