des 07

Å gud…

Jeg gir opp… Har vasket opp alt rotet  på kjøkkenet i dag. Jeg ble gjennomvåt og brukte opp nesten alt varmvannet. Med andre ord ble det en heller ukoselig dusj på meg etterpå. Å ja, nå i natt, tok jeg alle hånddukene våre å kastet de i vaskemaskinen. Jeg heiv inn litt vaskemiddel og slo på maskinen. Et par timer etterpå (altså nå), når jeg skulle henge opp hånddukene slik at de ble tørre til jeg sto opp igjen… Jada, da oppdager jeg at jeg har glemt å slå på det jævla vannet til vaskemaskinen, så… Ingenting hadde skjedd. Yes! Ti poeng til meg. Så nå må jeg sitte våken i en time til, henge opp et lass med håndduker, gå å legge meg og be en stille bønn om at minst en av hånddukene er tørre til jeg står opp!

Så har jeg et dilemma… Svineinfluensavaksine eller ikke svineinfluensavaksine…? Jeg synes den er skummel og alt det der, men det kommer til å suge hvis jeg ligger for døden fordi at jeg er sta å står på mitt. What to do..?

mobilestand_piggy_pink

sign

3 kommentarer

  1. Hilde sier:

    Har ikke tadt vaksina, har fått vanlig årlig mild forkjølelse…trur æ overlev denna epedemien !
    Ei æ kjenn sa det ganske godt, «Døden skal en årsak ha»

  2. KAYSO sier:

    aaaahaaaaha,,, huff :// skal ikke være lett! det der hørtes nesten ut som noe jeg kunne ha gjort :P utrolig kjipt – men håper det ble tørr hånduk på deg i allefall =)

    når det kommer til svineinfluensavaksina, så sa jeg neeei takkk ;) men det er jo pluss og minussider med begge deler. Jegbare tør ikke tenke på å ta den en gang med tanke på det som kan vise seg å dukke opp om noen år som bieffekter :P

  3. IKKE ta vaksina med mindre du er i faresonen. Min mor på 52 har hatt svineinfluensa, samme med tantebarn på 6, og hennes gravide mor på 30. Alle lever i beste velgående. Er du en vanlig, frisk ungdom så dropp det :) vi kan heller takle 4-5 dager under dyna enn uvisse bivirkninger flere år fremover i tid.

Skriv et svar