des 09

Meet my new friends Tina and Tara

Jeg bestillte disse:
shooooooe
Fra nelly.com. Samme som jeg har i rosa, men de rosa var litt for stor, så jeg bestilte de sorte i en størrelse mindre. Jeg må si at størrelses forskjellen var ekstrem! Måtte ha amputert lilletåa for å kunne gå i str. 36, og 37 var somsagt litt forstore.

Så bestilte jeg skoen «Tara» fra nelly, men de var og bittesmå i 36. Så jeg sendte begge parene i retur. Bestilte «tara» i 37 og byttet de sorte i «tina», nå venter jeg bare på at pakken skal komme i posten…

tara&tina
Lekk-lekk-lekker! 14,5cm med hel av hardplast. De er super lette også. Håper de passer!

Siden vi er inne på skosnakk, så må jeg jo skryte på meg at jeg faktisk klarte å gå elegant rundt i de rosa skoene mine med 15cm hel på lørdag. Forstå dette; jeg var full… Helt utrolig at jeg ikke fikk et åpent brudd i ankeln eller noe!
page47
Skoo<3

Ferdig på jobb om en halvtime, godt! Har vært en tøff natt… Ha en fin dag lesere! Jeg skal sove den bort…

sign

4 kommentarer

  1. Reidun Beate sier:

    Skoene var nydelige, men jeg skjønner ikke hvordan du får til å gå med så høye hæler. Det er helt umulig for meg. :P Jeg kommer nok til å brekke føttene. :P

  2. Gudrun Jona sier:

    Herlige sko, men ikke jeg heller klarer slike høye hæler! Heldigvis synes noen det er stas og dem klarer som oftes å gå med dem med stil!

  3. Oi, du store tid! DET var høy hæl, det! (De rosa, altså.) Jeg hadde ikke orket *ler* Dumt når man havner imellom str. slik – det gjør jeg også altfor ofte! :/

  4. De rosa skoene var sykt kule! Noen sånne må jeg skaffe meg snart =)

Skriv et svar