aug 03

Den beste dagen i mitt liv

På søndag var den beste dagen i mitt liv. Jeg våknet tidlig (litt før ellve) og var godt uthvilt etter å ha sovet bort migrenen. Sola skinnte, og jeg sprang rundt i bikini og blottet den bleikfeite vommen min. Jeg har blitt så solbrennt at det gjør vondt å ha klær på! Jeg er rød som en hummer i annsiktet (selv om jeg har prøvd å skjule det med et par kilo brunkrem..). Jeg tok årets første bad, sammens med kjærestepai og en god vennine. Det var deilig å plaske rundt i varmt vann, i varmt vær. Vi fikk vaffler hos mormor når vi var færdig å bade. Så rydda vi huset til svigermor før de kom hjem. Å så kom høydepunktet, hun kom hjem med valpene jeg ikke har sett siden de var to uker gammle. Nå er de ca. en måned gammle. Jeg fannt meg en favoritt valp, en liten rolig gutt.
pagepuppie
Min lille favoritt er på tre av bildene, søsteren hannes er på bildet øverst til høyre.
Lille gutten lå å kosa seg inni jaken min, midt i mellom puppene mine. Gud for en søting! Jeg er så valpe syk nå at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg vil ha en liten baby hund!

Over til andre saker, Maria jettet riktig og får et hemparmbånd av meg. Jeg sov nemmlig ni timer natt til onsdag. Maria; jeg håper vi møtes snart!:) Så skal du få armbånd av meg!:)

Og så må vi ikke glemme dagens visdomsord: IKKE be mannfolk hente bikinitrusa di! Det ender slik:
bikinipus
Er ikke kjærestepai fin med bikinitrusa mi på hodet?

Åja, vi var å grilla i dag. NAM! Jeg er stappmett!:D
Har dere hadd en like fin helg som meg?:)

1 Kommentar

  1. weblinn sier:

    Uff søren også. Trudde det var under 8 timer jeg da. alt over kan jeg klare. :P
    Søte valper. :D Hva rase er det? Collie?

Skriv et svar