aug 02

Huttitu, det er lørdag…

Skal vi bytte godteri med hverandre?:)

Vi er i sigerfjord. Vi passer huset, barna, og bikkja til svigersen. Jeg har migrene, har vært på jobb. Har handla litt stæsj. Kom hjem og oppdaga til min store skuffelse at det var hull i de nye treggingsene mine. De skal byttes på mandag. I går besto jeg teorien. Med 7 feil. Nå er det ikke lenge før jeg brommer rundt i den lille stygge skodaen til mamma. Mamma er foresten best!<3 Sivgermor ligger på andreplass, men kun fordi jeg har grilla meg i solariummet hennes i en halvtime i dag. Dette er og blir er kræppy innlegg. Jeg har vondt i hodet.

pagebuuui
Jeg har kjøpt grå treggings, den rosa singletten, og den blå skjorta. Ikke den grå.

pagenam
Jeg har spist is i dag. Med blåbærsyltetøy jeg har laget og jordbær på<3

Ett av de hemparmbåndene blir å gå til web-linn hvis ingen gidder å jette mer. Hun har ikke jettet riktig, men hun er den som har jettet nermest svaret så langt. Vil du ha hemparmbånd? Jett hvor mange timer jeg sov natt til onsdag! Hint står i innlegget under.

Har du ikke hørt denne sangen, er du nødt til det. Press play biatch!
[HTML1]

4 kommentarer

  1. weblinn sier:

    Nei jeg vil være den som har rett. :P 7 timer og 30 min? var jeg nærme med 8 timer eller er det 6 timer? kanskje 6 timer og 30 min? æææ

  2. Maria sier:

    Du sov 9 tima :)

  3. KAYSO sier:

    Grått og rosa er utrolig stilig!! Jeg falt helt for det, hvor er det kjøpt?

  4. Monica sier:

    Hallais skal skrive kort og godt om din blogg i bloggen min nu, og skriver en testekommentar for å sjekke hvordan det er å kommentere.

Skriv et svar