aug 04

The bond between a boy and his dog…

Will still be there after the boy turnes in to a man.<3pageandreascæsar
Er de ikke fine?<3

Jah, hvis du leser bloggen min så ser du vell at det er kommet opp en salgs side. Jeg har en del piercing stæsj til overs. Det meste er ikke brukt, og det som er brukt er brukt en eller to ganger. Så klart er allt kokt og pusset over med «spritservietter». Du vet slike fine steriliserings våtservietter?:)  Kommer til å fikse mer på siden når jeg har tid og faktisk gidder. Fram til da får du skrive i kommentarfeltet eller sende meg en mail hvis du ser noe du vil ha:) Nå skal jeg ta kveld, skal på jobb i morgen. Fikk en belønning på 1000kr hos bestefar for å ha klart teorien!:O Han er jo gal! Men nå har jeg i allefall litt pengebruk å få unnagjort!:D

Natta=*

3 kommentarer

 1. KAYSO sier:

  Jeg skulle gjerne ha kjøpt noe, men trenger ikke piercingutstyr :)

 2. nadia sier:

  Fine bilder :)
  KUnne tenkt meg noen kuler av de piercingene kanskje :))

 3. weblinn sier:

  SV: Ja den er super :D

Skriv et svar