mar 06

Stress <3

Søndag; mange timer kjøring, hjem til mamma for å sove.
Mandag; sende kjærestegutt hjem, ut å møte Victoria, fikse negler til mamma, sløve i badekarret, sove.
Tirsdag; stå opp, kosetid med lillebror Molo på kjøkkenet.

Han ble litt snurt når han oppdaget at han hadde spist opp godisen sin før jeg hadde spist opp min, livet er urettferdig av og til… Så var det å pakke sekken å sette seg på toget til bodø. Der møtte jeg Maria og Susanne. Vi tok en tur på burgerking, som også var Marias første tur dit, det måtte dokumenteres.

Susanne ville ikke være helt med på bildet, men litt fikk vi med oss. Og da sto shoppingen på tur! Å jada, jeg er like blakk som to studenter og så meg nødt til å benytte meg av gavekortet jeg fikk av pappa i julegave. Takk skal du ha! :)

Jeg og Maria kjøpte hver sin jakke, den er helt nydelig og herlig å ha på. Susanne har to i fra før… En shorts. (jeg hater å gå i kjole å skjørt, så, når det er fest og man skal pynte seg er det kjekt med shorts. Dåg blir det litt kjedelig å gå ut i den samme gamle sorte shortsen hver gang, så det gjorde seg med en grå.) Shortsen er ca to km for stor rundt magen, men det var den siste de hadde i gjenn og den satt så fint ellers! Og, den kostet småpenger. Belter er jo til for å brukes!

En dritkul oversized top! Hærregud, kommer til å bruke den til den rakner! Den gule har jeg i to farger fra før, elsker den og syntes den var så fresh i gul at jeg bare måtte ha den.

Enda en oversized topp. LOVE it, kostet 30kr! Enda en shorts, gud, den er så god å ha på! Love, love, love. Den rosa lua, har forelsket meg i den. Og så klart buksa jeg har «stjelt» hos kjærestegutt <3 Kjekt nå som yndlingsbuksa mi faktisk er så godt brukt at det er et diiiigert hull i den!

Shoppingen er over, og vi springer for å nå bussen hjem til Maria og Susanne. Joda, her setter vi oss på en buss, som går den veien vi skal, sporer total av å kjører oss langt vekk og ingen av oss vet hvor vi er! Haha! Heldigvis kjørte bussen forbi dit vi skulle på tur til bake. Pjuh! På hybelen til Maria fannt hun fram acrylen og ville ha nye negler, som endte med at Susanne også ville ha, så jeg måtte pakke ut mitt utstyr å. Koslig <3 Så mange timer bil. Guuud, lei av å reise nå kanskje? Endelig hjemme hos kjærestegutt, sovnet så snart hodet traff puta!

Onsdag; skulle hjem, værfast.
Torsdag; sto opp klokken 05.00 for å finne ut at jeg enda var værfast. Våknet senere å fant ut at jeg ikke var værfast lengere, men gadd ikke stresse med å pakke alt sammen og kaste seg på bussen med en gang liksom…
Fredag; Opp klokken 05.00, ikke værfast. FAEN! Trøtt jo! Pakke sammen, kaste seg i bilen, kjøre i over to timer, sette seg på bussen, fem timer til… Hjemme, sove, jobb i kveld. Våkne, omgangssyken, vondt i magen, ikke noe jobb alikevell… Ønsker om å dø bare for å slippe plagen, trøtt, sulten, kald, kvalm, varm, sulten, kaldt, kvalm, varm, sulten… 02.00; endelig fred. Søvn <3

Lørdag; Mat er enda en dårlig ide. Springer ned til sentrum for å nå posten å hente en pakke full av sko for å lette humøret. Går inn døra på postkontoret, innser at jeg har glemt hentelappen!! Hva faen, fml! Kjenntfolk på posten er greit, pakke mottat. Kjøpte mat i samme slengen, har enda ikke turt å spise den… Mariekjeks er det eneste magen har klart å holde på så langt, holder meg til det. Skoene passet, hæppiday!

Dårlige bilder, lev med det! Kommer sikkert bedre senere :)

En time søvn, etterfulgt av jobb. Så her sitter jeg, sulten, bleik, kvalm og sliten og forteller deg om stress uka mi. Er ganske gla for at jeg var litt værfast og fikk slippe å reise noen dager i allefall :)


Værdens beste mamma som viser fram den nye skjorten sin fra lindex! Like fine begge to <3


Bruntoner, har fått dilla!

Og det var vell det.

 

Salgsblogg prosjektet er påbegynnt, har fullført så mye som 1/4. Hurra! Ha tolmodighet, jeg liker å somle.

2 kommentarer

  1. Yvonne sier:

    fine ^^

  2. kjæreste gutt sier:

    weee! æ e omtalt i bloggen! :D <3

Skriv et svar