feb 21

Hot like we

Nå er helgen over, høyhælene er tatt av, finklærne ligger slengt på gulvet, løsvippene er revet av og dagendærpå burgern er spist. Nå er det bare å mote seg opp til en ny uke som gjennstår.

På fredag hadde jeg Lena på besøk, og jeg fikk lov til å sminke henne. Vi hadde det gøy, og hun lo til tårene trillet! Alle sminkekostene mine ble fyllt av tårer og var nesten umulig å bruke!
Uansett ble ikke resultatet så ille. Lena er nemmlig så heldig at hun er fødd med fantastiske øyne, som er like lett å sminke som de er pen å se på!

Lørdag er fylledag. Herregud, vi kom oss ikke ut på byen engang. Eller vi gjorde det, men da var alt plutselig stengt!


Kos! <3

Nå har jeg bare to dager til på jobb, så skal jeg ta meg en dag til å pakke, og prøve å få orden på klærne jeg skal selge. Torsdag bærer det hjemover til mamma, på fredag tar jeg turen til bodø for å møte Maria, se hvor hun bor, tussle litt i byen og rettogslett bare kose meg. På søndag blir lillebroren min hele åtte år! Da blir det kakeparty! :D

Angående salgsblog:
Skal få tatt bilde av det som skal selges og slikt på onsdag. Tar med meg pc’n når jeg skal ut å reise, så da skal jeg få den opp til dere! :)

Skriv et svar