feb 01

Frihelg <3

På fredag var jeg en tur hos Lena og Vegard for å ta oss en liten fest som ikke ble så liten alikevell…
Fire ble til fem, tre dro ut… Og drog med seg halve pub’en tilbake!

Meg og Lena babe ;*

Ble en koslig kveld, etterfulgt av tre timers søvn og en diskusjon om hvem som var edru nokk til å kjøre hjem etterpå. Ferdigdusjet og fri for promille kjørte vi hjemover.
Jeg dro rett til byen for å møte Maria som jeg ikke hadde sett på mange uker, timene var få å vi hadde alt for mye å si og alt for blakke til å shoppe…

Så jeg endte opp med denne lille søte planten til 29kr! Den er så damn cute, elsker den! <3

På lørdag var jeg rettogslett bare dårlig og sliten og hadde skikkelig søndagsfølelse. Så jeg reddet værden med å lage taco,  nom!

Søndag er dagen for selvpleie, så da ble det pizza, film og en ny badstue tur. Sist hadde vi vannkrig, på søndag drog gutta det så langt at de hadde snøballkrig der inne! Alt dette etterfulgt av mer film, sløving og  en overdose snop. Dude, bamsemums er farlig godt!

Har du hadd en fin helg?

Akkurat nå sitter jeg på jobb… Er straks færdig og gleder meg som en liten unge til å komme meg hjem å krype under dyna. Selv om jeg har sløvet som f*en i helga kjennes kroppen ut som om jeg har vært i krig eller noe. Det hjalp sikkert ikke på at jeg sov på en soffa på lørdagsmorgen akkurat… Håper dere som kryper ut av sengen med poser under øynene og sovetryne får en fin start på uka, nå skal jeg hjem å sove ;)

Skriv et svar