jan 27

Good things come for boys who wait♥Christina Aguilera – Candyman♥

Jeg har et problem.
Hver gang jeg finner ut at jeg skal blogge noe, springer jeg som en idiot rundt i leiligheten å leter etter kameraet mitt. Når jeg finner det oppdager jeg at det er tomt for strøm, legger det en eller annen plass, glemmer at det eksisterer å tar dårlige bilder med telefonen i stede.
Håper dere sånn ca. klarer å dra noe ut av sminkebildet.

Så lurer jeg på, toppen, den fantastiske toppen. Jeg klarte (og klarer enda ikke) ikke bestemme meg for hvilken farge jeg likte best, så jeg kjøpte begge.
Hvilken synes du er finest?

Over til noe helt annet!
Jeg har tenkt tanken på å begynne å faktisk skrive noe her på bloggen i gjenn.
Men da trenger jeg litt hjelp.
Dere som faktisk er her inne avogtil, hva vil dere lese  om?

Vil dere ha outfitbilder, musikk, sminkebilder, mere negler, hårtips, sminketips, en kikk inn i ett av de tre klesskapene jeg har, en tur gjennom de nærmere tusen øyenskyggene jeg har, hverdagsbabbel, oppskrifter og mat tips, sko, ting på ønskelista, smykker, osv.
Hva vil du at jeg skal skrive om..?


(Jeg tror jeg blir mongoskuffa hvis ingen klarer å uttrykke sin mening, liker du bloggen som den er, så fortell meg det da vell! :)

5 kommentarer

 1. Hår, sminke, negler :D Og såklart hverdagsbabbel

 2. KAYSO sier:

  jeg har det samme problemet med batteri,hehhe… brukte mobilen i dag jeg også, så ikke superkvalitet akkurat :P

 3. jeg har det samme problemet med batteri,hehhe… brukte mobilen i dag jeg også, så ikke superkvalitet akkurat :P
  +1

 4. Hilde J sier:

  Et titt i klesskapet hadde vært arti :)

 5. Yvonne sier:

  Fine bilder ;-)

Skriv et svar