jul 16

Over og ut

For de som ikke har fått det med seg så er det slutt mellom meg og paibjørn. Til de som så absolutt må stikke nesen sin i omstendighetene, så var det noe han kom fram til da forholdet vårt var mer eller mindre dødt. Jeg håpet på bedre tider, han trodde ikke på slikt. Sånn er det. Ja, jeg er lei meg. men jeg vet ikke helt hva jeg skal si..? Shit happens?

Anywas, det kommer muligens suttre innlegg senere. Jeg vet ikke. Kanskje når alt jeg har på innsiden har fått nokk og vil ut. Så nå slenger jeg ut en hel haug bilder jeg har holdt tilbake den siste tiden! Enjoy!

Maria sine negler, ufilte og slikt.


Glitter er awsome!

Det er disse og.

For å ikke snakke om dagens lille prosjekt.
Men er det noe som er awsomt så er det de flotte dermalpiercingene som er snart ti dager gamle! Elsker deeeee <3

Samme dagen som jeg tok de, rød og håven. Nå er jeg bare alergisk mot plasterne jeg må ha på de når jeg skal sove. Fargen rundt selve piercingene skifter hvær dag nesten. Spennende! Det gror i allefall, og bortsett fra plaster alergien har alt gått bra. Vondt, njaa. Den første var veldig vond! De to andre gikk så fort at jeg ikke rakk å si au!
Så bortsett fra dette har jeg vært full, en tur på fauske, en tur i bodø og litt slikt. I morgen får «Helga» se harstad og, for jeg og de to snilleste jentene i hele værden skal nemmlig i grottebadet og kose oss! Gler meg! <3

Så blir det jobbhelg og vell, det er vell da disse syte innleggene kommer..?

1 Kommentar

  1. hilde sier:

    Det va trist å høre :/
    Skal ikje komme med nokka klisje som «tiden leger alle sår».
    Shitt happens som du sa.

    Kule tipper :) Rosa Zebra va tøffest ;)

Skriv et svar