jun 19

Acryl abstines

Jeg hadde så smått begynnt å fådd teke på å legge acryl negler da jeg plutselig gikk tom for acrylpulver. Har bestillt mer, men det tar jo så himla lang tid før det finner veien fram til postkassen min! Har bestillt diverse kreative negletipper også, og kjenner jeg blir smågal av å vente på å få ut alle ideene i hodet  mitt. Synes at man skulle fådd tolmodighet med på kjøpet når man kjøpte ting på nettet! Gleder meg spesiellt til mercedes neglene kommer nå som «Helga» står pent parkert utenfor. Tolmodighet… I don’t have it!


Dette er min hånd. Har tatt de av nå da.


Disse på Jannike før vi tilpasset lengden litt.

Er ikke helt fornøyd enda, men øvelse gjør mester og Maria har tilbydd seg å være prøvekanin når postkassen endelig blir fyllt med godsaker.

1 Kommentar

  1. ia sier:

    Gleder meg!! :D

Skriv et svar