jun 16

Kanel kake

Okei, da jeg spurte om noen var intressert i oppskrift var det ingen som svarte ja, men det var ingen som svarte nei heller! Haha! Så nå får dere den uansett.

Jeg lagde altså kanelkake røre og stekte den i muffinsformer. Vanligvis stekes kanelkake i langpanne, men man kan jo gjøre som man selv ønsker.

Du trenger:
– 3 egg
– 2 dl sukker
– 2,5 dl hvetemel (ca 150g)
– 2 ts bakepulver
– 2 ts kanel
– 100 g margarin
– 1 dl vann

Dette gjør du:
Pisk egg og sukker hvitt og porøst. Bland mel, bakepulver og kanel. Sikt det i eggeblandingen og rør sammen. Kok opp smør og vann, hell i røren og bland godt. Hell røren i valgfri form og stek midt i ovnen i ca. 40min (20-30min hvis du bruker muffinsform) på 175 grader. Hvis du vil lage muffins så holder røren til ca 10 store muffinsformer.

Og tada!

Her har jeg brukt store runde muffinsformer og hjerteformede muffinsformer.

På bildet over har jeg toppet muffinsene med krem. Så vi slenger inn oppskriften på det også!

Du trenger:
– 1 pakke kremfløte
– 1 ss sukker
– 1/2 ts vaniljesukker

Dette gjør du:
Bland sammen og pisk dumbass. Er du heldigere enn meg har du flittige og elektroniske kjøkkenredskaper som gjør dette for deg. Jeg må nemmlig piske dritten for hånd og den ene armen min bynner å se ut som en misslykket organdonasjon fra skippern!

Jeg hadde foresten i konditorfarge fram til jeg ble fornøyd. Velg en farge du liker og prøv deg fram!

2 kommentarer

  1. Ingrid sier:

    Heihei, jeg lurte på om du kunne forklare hvordan man lastet opp sin egen header på bloggen? fint om du svarer på bloggen min.
    Klem

  2. janning sier:

    Nå har det seg slik at bloggen din ikke lar meg legge i gjenn en kommentar hos deg:/

    Så da blir det svar her da. Du går på «tilpasset tittel» under «utseende», er ikke værre enn det! Lykketil :)

Skriv et svar