mar 17

Hengelås på lommeboken

Shopping er alltid gøy! Fannt en del fint i går nemmlig.


Kjøpte fire stk hellokitty-mobilpynt-ting, og gjorde de om til øredobber, smykke og charm på armbåndet mitt. Kjøpte og charm armbåndet og charms for å henge på. Noen er kjøpt på glitter andre laget selv. Armbåndet er også kjøpt på glitter.


Blazer/jakketing fra cubus, døds søt! Enkel singlet fra lindex. Tights fra cubus.


Sko fra nelly.com.

Maria skal farge og stripe håret mitt, er kjempe spennt! Har ikke farget håret blondt hjemme siden 8. klasse eller noe, og da var det mama som gjorde det. Er litt vanskelig å farge håret selv når det er så tykkt som mitt er.

Jerntabeletter, har et håp om at jeg kanskje slipper at det svartner for meg når jeg røyser meg og slikt. Dokteren sier alltid at jeg må spise jerntabeletter, men siden p-pillen er den eneste tabeletten jeg husker å ta, glemmer jeg det alltid. Nå skal jeg derimot gjøre et ordentlig forsøk og håpe på at jeg blir i litt bedre from av det.

Armbåndet er fra bikbok, elsker sløyfer! Tynnstrømpebukse, jeg må jo være forberedt på helgens fyll og tull. Flere negellakker, er nesten fri for den rosa, og man får jo rabatt hvis man kjøper to. Sist men ikke minst, øredobber fra glitter! Totalt elsker dem!
Så kan jeg jo fortelle at jeg kjøpte telefonen, nå venter jeg bare på posten! Så nå er det hengelås på lommeboka! Etter jeg har vært på polet en tur så klart…

Å, hei! Jeg kan slenge på at jeg i går fikk dyrebutikken til å bestille benk til akvariet! Siden komoden det står på holder på å rase i sammen! Ble ikke så dyrt for et enkelt møbel med dør. Det går ut av felleskontoen vår, siden vi var flinke små paibjørner og hadde over to tusen kroner til overs da lønna kom! Tjoho!

2 kommentarer

 1. Maria sier:

  Dumma, jeg får lyst å dra på shopping :(
  Den tightsen var NICE! Får jeg lov å herme?? (A)
  Eller.. Hva koster den? Ja, men uansett. Gleder meg til imårra!

  Men.. Er stripene med sånn hettegreie eller? Og har du brukt den før?
  Står jo «avfarging»? :P

 2. janning sier:

  Tightsn kostet 300spenn! Litt dyrt, men værdt penga! Ikke det at paibjørn likte den. Han likte bare den hvite toppen. Han er dust! :P

  Øhm. Haha, jeg har faktisk ikke sedd på pakken! Damen på butikken sa at den var med hette og kom til å bleke godt. Vi satser på at hun har rett, hvis ikke blir hun faaaaarlig fri for hår!! ;)

Skriv et svar