mar 17

Hello Pity

Forklaring på dette bildet kommer senere!

I går sendte jeg pakken i fra nelly.com i retur. Jeg har aldri vært så skuffet før.

For det første brukte de ni dager fra jeg bestillte til pakken kom frem. Det er tre dager mer enn hva som er normalt. Men ok, den som venter på noe godt venter ikke forjeves. Det er det de sier i allefall… Spørr du meg vil jeg si at det er løgn.

Jeg åpnet sommer skoene først, oh, heaven! De var nydelige, helt herlige å gå i, og ikke minst en størrelse for store… Skuff. Synes det at når det står at str 37 skal passe en fot på 23cm, så skal det være en selvfølge at de gjør det. På den andre siden var det kun esken som var merket med størelse, ikke skoene. Okok, bare å sende i retur. Til min skuffelse har de ikke samme fargen i en størelse mindre. Ok da… Jeg får bare bytte de til sort da. De var så gode å gå i at det gjør ikke masse. Selv om det beste hadde vært beige. På den andre siden er sort bedre enn mørkebrunt!

Så åpner jeg esken som inneholder skoene jeg har gledet meg mest til. Tar de på, de sitter som et skudd, springer til speilet for å se på de. Øhm, det er flekker på de..? Så jeg setter meg ned og løfter skoen opp i fanget. Hva faen?! De er full av små søle flekker, helene er nedslipte som om noen har gådd en mil på asfalt, og knotten under venstre sko er LØS! Småe skjønnhets skader i pu-skinnet var det også. Hvordan i alledager kan de sende ut slike sko til noen? Jeg hadde ikke klart å ødelegge de så mye på en måned en gang!Så jeg kontakter kundeservice. Pluss for raskt svar, minus for at jeg ble svart på svensk. Minus for at det eneste jeg fikk slengt i trynet er at jeg bare må sende de i retur. Mennesket i sverige hadde ingen reaksjon på at skoene var brukt til det punktet at de var blitt ødelagte. Hva i helvette? Skjer dette ofte eller?

Da var det ikke annet å gjøre enn å sende søppla i retur da, og vente på nytt. Håper for deres del at pakken kommer fort og innholdet er nytt og i orden!

1 Kommentar

  1. MAIKEN sier:

    Jeg har samme hello kitty på min mobil : D
    herregud, skal ikke gå an å sende ut slike ting.. Jeg hadde blit sykt irritert

Skriv et svar