mar 11

*Poff*

Jeg har en sånn periode… En sånn der jeg er slapp og sliten. Problemet nå, er at jeg har masse inspirasjon inni hodet mitt, men ingen styrke i gjenn til å få det ut. Det viktigste kommer sikktert når jeg kommer til liv igjenn.

Ryggen har det mye bedre, er spennt på hvordan det blir når jeg skal på jobb i gjenn til helgen. Men hva har vell det å si når jeg er halt. Jepp, du hørte riktig. Har betennelse i stortåa. Saklig. Kan knappt trø på høyrefoten. Idag har jeg gjort et så stort framskritt at jeg fikk til å bøye leddet på tåa litt, og jeg fikk på meg en sokk! Sko er uaktuellt! Prøvde det i dag, au au au! Måtte passe på hvordan jeg lå i senga i natt bare for at tåa ikke skulle ligge mot madrassen eller borti dyna. lol.

Sånn ellers har mor aka min bestemor vært på besøk fra mandag til onsdags morgen. Koslig<3

Synes det er dritt med jobbhelg da jeg har en serriøs trang til å drikke meg sanseløs… Men whatthehell, to frihelger på rad, hvorav det er joddski konsert siste frihelgen.  Får sikkert nokk alkohol inntak da.

In other news… Nelly.no klarte faenmæ å bruke fire(!!) dager bare på å pakke sammen pakken min før de sendte den avgårde! Jeg er av den utolmodige typen å håper pakken kommer på fredag slik at jeg kan bruke fritiden i helgen på å sove i stede for å springe ned på postkontoret!

I mellomtiden får dere nøye dere med et bilde av skohyllen min og et par bilder av de skoene jeg allerede har fått.



Love<3

Nå skal jeg snart atterengang lalle alene. Savner Dino’en(det nye kallenavnet på kjærestepai) min veldig.

Haha, ikke så ulik da. Når jeg ser på bildet så er jeg jo ikke så ulik han blonde duden. Barny var det? Haha, liten blond småtykk sak! Bildet minner meg veldig om middagstiden her i huset. Hehe, nokk tull nå.

Har og fikset noen nye negler og sliiiikt, men har ikke lagt bildene inn på pc’n og jeg gidder ikke gjøre det nå heller, så good night!

Skriv et svar