mar 04

Unfair

Har sovet i rundt tolv timer! Våknet av at jeg holdt på å sulte i hjel! Så jeg sto opp, smurte på et par brødskiver og satt meg forran pc’n for å lese blogger.
Det første som kommer opp er foki sin blogg, der drømme skonene jeg venter på pryder siden.

Jævla nelly.com! Den svenske nettbutikken deres er så klart full av deilige nyheter (inklusive de herlige skonene jeg bare må ha), mens den norske siden er full av æsj!

Har dere fått med dere at jeg hater å vente..? Well I do! På toppen av det hele kan jeg jo også meddele dere at pakke nr 2 fra nelly enda ikke har kommet seg til fauske en gang. omg.


Link. Duste foki, jeg vil og ha slike! Lekkre hæ?

Herregud, nå blir jeg aldri å få sove i gjenn! Ja, jeg har en plan om å sove mer. Har tenkt til å snu døgnet til bake til normal slik at jeg kan nyte solen de dagene jeg har fri.

Haha, så lei dere må bli av allt sko snakket mitt! Er det nokk nå kanskje? Eller skal jeg legge ut bilder av hvordan de lilla skoene mine ser ut på? Hihi!

Nå skal jeg gå å gnu meg inntill paibjørn og starte en liten krig om dyna og den lille varmen som finnes under den. Jeg begynner nemmlig å bli forkjørla i gjenn! Æsj, æsj, æsj! Og forkjørlelses sårene rundt munnen som nesten har forsvunnet og alt, dritt…

God natt og sov godt til alle koslige lesere!

5 kommentarer

 1. Likte toppen på skoene ;D Håper du fikk sove godt igjen!

 2. Cecilie M sier:

  Skoene var lekre! Kan godt forstå du gleder deg til å få kloa i dem! Vi får håpe de skyndter seg å legge dem ut for salg i Norge også…

 3. janning sier:

  De gjorde det i går;D Bare få timer etter dette innlegget! Så nå er de bestillt og betalt!:D

 4. sv: vet ikke! sto det ikke noe på nettsiden?

 5. lovelyliller sier:

  Sv:HAHHAHA. du e fette arti.

  dritfine sko undet btw :*

Skriv et svar