feb 04

A sick day…

Idag begynnte perfekt, jeg gikk hjem fra jobb, følte meg flink og tok situps når jeg kom hjem. Snakket med mamma’n min på teefonen<3 og begynnte å bake kake og fikse leiligheten slik at den er fin til paibjørn kommer hjem fra bodø. Været er flott, og det så ut til at dette skulle bli en fantastisk dag.


Slik ser det ut utenfor vinduet<3

Da kaken var fergdig stekt smakte jeg en liten bit og ble plutseig veldig kvalm, har hadd vondt i magen i noen dager nå, så det forundret meg egentig ikke. Jeg begynnte å pakke kaken i kjøleskapet, ble klissete på hendene og gikk på badet for å vakse de. Fikk sjokk da jeg så meg selv i speilet! Herregud som jeg ser ut! Ser jo nesten død ut. Jeg tenkte kun at jeg trengte søvn, bestemmte meg for å rydde færdig og så legge meg. Da jeg skulle pakke noe av kaken i fryseren skjer det jo så klart… Joa’, da var det bare å springe på badet å finne doen, ringe jobb å si SYK! Og såklart ringe mamma for å få trøst! (Ja, jeg er 20år og ringer mamma for å få trøst når jeg er syk eller lei meg).


En stk sliten meg som ser ut som et spøkelse.

Forbanna dritt. Mister jo en hel masse penger på å være syk! Faktisk mer enn hva jeg ska kjøpe ghd rettetang for! ÆSJ! Trening bir det heller ikke.  Å hærregud så irritert jeg blir! Er så utrolig ubrukelig å være syk! Så nå ligger jeg med andre ord på soffan og hater værden og planlegger et dobesøk før jeg skal prøve å få litt søvn. Fml.


Kake<3

Gleder meg til paibjørn kommer hjem<3

5 kommentarer

  1. Ella sier:

    Kjedelig å være syk! Men man taper jo ikke penger på det, man kan jo sykemelde seg, eller bruke egenmelding. Uansett, god bedring!

  2. janning sier:

    Har ikke vært ansatt lenge nokk til å få betalt om jeg bruker egenmelding. Er usikker på om jeg har vært ansatt lenge nokk til å få betalt med sykemelding. Var uansett ikke i form til å dra ned til legen å tryggle etter en sykemelding.

  3. Gudrun Jona sier:

    God bedring da!
    Uff, er så forferdelig kjedelig å være syk.
    Og ja, viste at elveblest oftest er uforklarlig, men jeg har sånn feber i tilegg. Er noe på gang tror jeg. Det er så mye utslett at det faktisk gjør vondt.. ber til hvemsomhelst for at ikke dette skal vare lenge altså!

  4. KAYSO sier:

    Neeei, huff! Stakkars! Kaken ble i allefall kjempefin da:) Du er ikke alene, jeg ringer med en gang til mamma når jeg kjenner symptomer på sykdom. Hehehe

  5. Cecilie M sier:

    Ånei, stakkars deg! Det der hørtes fælt ut… Kjipt å gå glipp av pengene også, såklart. Dobbeltæsj! Kaken så i det minste fantastisk ut – du får glede deg til du orker å spise den! God bedring!

Skriv et svar