jan 31

Even more

God aften bloggen.

Jeg sitter på jobb, trøtt som faen. Fikk ikke mye søvn da jeg kom hjem etter jobb i dag. La meg 10.30, men de lyse dagene gjør det vanskelig å få sove. En liten overdose med koffein for å klare meg gjennom natten kunne muligens også være grunnen..?

Her har tv’n stådd på siden jeg kom inn døra. Er det et problem tenker vel du? Ja, med det volumet tv’n har så er det et stort problem. Jeg er allergisk mot høy lyd i fra tv’n! Kjennes ut som om hodet mitt skal eksplodere.

Var i postkassen før jeg gikk ned til jobb. Flotte greier! To finfine pakker til mææææi! Hihi! Tok en liten omvei ned til jobb i kveld, sånn for å dra på rema å handle lørdagsgodis seff! Da jeg endelig hadde kavet meg fram til kassen i den tykke varmekjeldressen min, med lua på snei, sitter det en liten pinne av en jentunge bak kassen og spør meg etter leg. Haha, tror jeg faktisk er to år eldre enn henne. Er usikker på hva som er verst da… For en måned siden eller noe var det faktisk noen som trodde jeg var over tjuefem!!

Da jeg kom ned til jobb og fikk åpnet pakkene, fikk jeg bare lyst til å springe så fort jeg klarte hjem! HalloOo.. Jeg fikk enda mere flott neglestæsj! Jeg vil bare hjem å leke med det! Domme jobben som ikke lar meg ha lange fine negler med en overdose godsaker på!

Tenkte jeg skulle runde av det hele med et bilde som viser at jeg har gått enda mer berserk meg neglene.

Tada!

2 kommentarer

  1. Hilde sier:

    Synns neglene er vedig Fancy :)
    Men vil se et bilde av dem på! :) Lurer nemmlig på hvordan de ser ut in action ;)

  2. janning sier:

    Kommer strax:)

Skriv et svar