jan 29

Love, love, love<3

Okei, når lønna kom, fannt jeg noe jeg har lett leeenge etter på e-bay. Jeg trykkte så klart bestill på allt jeg fannt som jeg bare måtte ha når jeg først hadde klart å finne det. For et par dager siden fikk jeg et «hjul» med stener i posten, siden jeg har vært så flink å bruke opp de fargene jeg likte på det forige. Jeg bare elsker å lage de søte små sløyfene på neglene! Idag kom tre pakker til! Oh joy!

Her er bare litt av the goodies!


Etter å ha lekt meg litt innså jeg bare at jeg hater verden. Jeg kan ikke bruke disse i den jobben jeg har, det er fjorten dager til min neste «nidagerfri», og jeg har ikke nokk negler til et sett… Jaja, de sier at den som venter på noe godt venter ikke forjeves. Kanskje jeg har fått resten av pakkene til min «nidagerfri», slik at jeg kan lage enda penere negler? Ja, det hørtes bra ut!

Idag har jeg vært flink jente å vært på friskhuset! Måtte slite meg litt ut sånn at jeg kanskje fikk sove litt middagshvil, slik at jeg kan snu døgnet på vranga i gjenn og gjøre meg klar til to uker med nattevakter! Yes. Klokken er over 01.00, so far, so good! Redbull er tingen!

Åh, jeg gjorde det i gjenn…
Jeg innpulskjøpte noe. Jeg skulle bare opp på dyrebutikken for å kjøpe Spot’s mere mat, men så var det kø… Så fikk jeg et savn etter de to fiskene som døde nylig. Jeg fikkla fram håv og pose og fisket meg to nye fisker. Er på en måte som å handle smågodt, det blir så mye morsomere når jeg får plukke selv!:)

Dette er «Glæm Åge». Han er drit tøff!:) Den andre nye fisken ble døpt «Ernst» i det han traff vannet i akvarie. Han lot seg ikke fotografere da han er en veldig sky liten fisk. Evt, bare litt redd til å begynne med, han ser ut til å finne seg til rette nå:) Han er minst av alle, orange med litt hvitt under magen, og litt sort på ryggfinnen. Søting. Spot’s er som vanlig ute å terroriserer ny fiskene, for å vise hvem som er sjefen! Sist han ikke gjorde det ble «Tjukken» et seriøst problem for han, og han ble nødt til å banke dritten av han i stede for å bare se skummel ut. Så nå har han fast rutine når det kommer nye fisker.

Nå, er det vell nokk for nå. Er det ikke? Joooo… Ble mye skriving her. Må bare helt til slutt konkludere med at ducktape er the shit! Holder sammen både adapter ledningen og kamera ledningen min for tiden! Go ducktape!

7 kommentarer

 1. kristin sier:

  Så masse søte ting :D

 2. Awww, så søte! Jeg skjønte ikke helt hva de øverste er?

  sv: Takk for pelskommentaren. Jeg er nok ganske enig med deg i det meste. Det er veldig mange som er NO-NO til ALT som har med pels å gjøre, men hva skal man egentlig gjøre med en arvet pelskåpe? Kaste den bare fordi den er av pels?? Ser ikke helt poenget.. Men når folk jabber om at det er så viktig for dem å ikke bruke EKTE pels pga signalene, bør de ikke bruke fuskepels heller…

 3. Reidun Beate sier:

  Så fine ting da. Søte farger. :D

 4. Gudrun Jona sier:

  Så utrolig søte :D
  Fisken var dessuten kul.

  Sv: Haha, genial historie. Jeg måtte virkelig le. Kan skjønne med må føles rart å være med bestemor på en slik shoppingtur ;)

 5. Katrine sier:

  Haha jeg leste kommentaren din hos Gudrun XD hahaha!

  Så stilige negler!

  og så nydelig fisk da ^^

 6. Veronica S sier:

  kanonstilige negler da..wow.
  slit’an med nye fisker;)

 7. Herreguud, så søte negler :) Mulig å bestille eller, hihi? :)

Skriv et svar