jan 22

Det som skulle vært der

Jeg satt og blogget på noen andre sin laptop. En stor laptop. Jeg hadde skrevet mye fornuftig… Helt til hånleddet mitt kom borti den gigantiske touchpad’n, å så ble alt borte!

Nå er jeg rettogslett for trøtt til å begynne på nytt, og vil heller avslutte kvelden med å gratulere Marte med 20årsdagen! Stikk innom bloggen hennes og gratuler! Trykk her!:)  Skal sminke henne til bursdagsfesten hennes i morgen. Skal så klart ta bilder, men så må jeg vel gi kameraet og pc’n litt ekteskapsrådgivning før dere får se de!;)

Nå skal jeg krype under dyna før jeg sovner på soffaen! God helg til alle dere som leser!:)

2 kommentarer

  1. Marting sier:

    Tusen takk Janningen min<3

  2. Reidun Beate sier:

    Det er så irriterende å skrive noe dritbra, for så å slette alt sammen pga en liten feil. Har gjort det mange ganger selv. Argh. :S

    SV: Jeg leste boken på norsk, men vurderer å lese den på engelsk også. :)

Skriv et svar