jan 21

Morgenredigering

God morgen! Nå har jeg sittet en stund og knøvlet med å fikse et litt nyere og fresh’ere design. Endelig ble det såpass at jeg kunne bli fornøyd nokk.

Jeg skal til tannlegen i dag, gruer meg skikkelig. Jeg er så sinnt på henne! Sist jeg var der(gud, husker ikke når det var, men det er ikke lenge siden!) sa hun at alt så flott ut, og hvis jeg fortsatte det tannstellet jeg hadde gjort til nå kom alt til å bli supert. Helt til i går da, da en stor bit av tanna mi bare datt ut. Må si jeg med odontofobi ble kjempe glad! Så nå må jeg punge ut med mer smerte og cash, fordi at hun har oversedd noe sist. FLOTT!

Nå ringer alarmen snart, og det er litt synd. Det er jeg som skal stå opp nå, og ikke paibjørn. Jeg tenkte jeg skulle snike meg litt under dyna før jeg går i gang med å fikse hår og sminke. Er kaldt på stua, men jeg er srkå sikker på at det er varmt under dyna! Tro om paibjørn blir glad når jeg sniker meg opp bak han og legger de iskalde føttene mine på ryggen hans?:) Hihi!

Hvis du ikke skjønnte det så ditcher jeg deg og bloggen kjære leser. Ha en fin dag!:)

Åya… Hva synes du om designet?:)

1 Kommentar

  1. KAYSO sier:

    aah jeg takler heller ikke tannleger! huff :/ lykke til!
    det nye designet er kjempesøtt =)

Skriv et svar