jan 02

Godt nyttår!

Hei igjenn bloggen.

Noen lurer på hvorfor jeg var/er litt nedenfor, ta det med ro, ingenting fælt har skjedd. Jeg har bare vært sliten, lei og ensom. Nå er jeg på jakt etter noe nytt, å da passer det jo bra at et nytt år har kommet. I noen timer var det et lite glimt av en mulighet for noe nytt og fantastisk, en telefonsamtale senere ble sjangsene så minimale at jeg må begynne jakten på nytt… Men så lenge det er håp..? Er det ikke noe sånnt de sier da?

Så langt har det gått tre av de ni fridagene mine, hvorav i natt har vært den eneste dær jeg har vært edru. I morgen har paibjørn og fri, da skal jeg bruke all min energi på god mat og kjærestekos.

Nyttårsaften jobbet kjærestepus så jeg feira med Victoria og kjæresten hennes Mats (og en kompis av dem). Ble en rolig men kjempe koselig kveld.
newyears

I skrivende øyeblikk sitter jeg hjemme å venter på at paibjørn skal komme hjem. Jeg holder på å dø av menssmerter og har derfor inntadd en liten mengde vaniljeis med kanel på. Nam! Ja, jeg fikk faktisk mensen bare noen timer inn i det nye året. Det positive er jo at jeg ikke starter det nye året som gravid, noe jeg fryktet da mr.mens bestemte seg for å ikke komme på besøk sist måned… Selv om jeg aldri har hadd så vonde menssmerter før så er jeg glad for det.

Tok noen bilder av nyttårs sminken min, meeen, de blir ikke lagt ut i dag for å si det sånn.

Ellers håper jeg dere har hadd en god feiring og ønsker dere alle ett godt nyttår!:)

2 kommentarer

  1. Reidun Beate sier:

    Godt nyttår!!!! :D

  2. KAYSO sier:

    Godt nyttår =)

Skriv et svar