jan 02

Året som gikk…

Jeg har ikke tenkt til å gjøre som alle andre bloggere; lage en lang liste med bilder evt linke til diverse innlegg osv. Blir en liten enkel forklaring i form av tekst.

I februar-mars engang hadde jeg min siste narkosetime, og de siste justeringene på fiks tennene prosjektet. Enda mye vondt, men kom meg raskt denne gangen.

Fikk jobb som ekstrahjelp på voice of europe. Det var en liten stilling, men etter allt jeg hadde vært gjennom, var det mer enn nokk. Var tungt selv om jeg stortrivdes.

Sommeren jobbet jeg mye, men klarte alikevell å bli solbrennt. Ellers så jeg lite til finværsdagene, siden jeg sto inne på butikken å svettet bort. Vi fikk vite at voice skulle legges ned og jeg ble en smule lei meg.

Høsten gikk til jobb, mange var sykemeldt og jeg fikk mer å gjøre, sluttet å ta inn jean paul varer i butikken, og vi fikk inn mye gamle varer som skulle på salg.

Så kom september da. Jeg ble fullpakka med influensa, fikk ikke være hjemme fra jobb, og lege og sykemelding var ikke et alternativ siden jeg skulle kjøre opp. Med influensa prøvde jeg å få utsatt oppkjøringen, men skulle jeg gjøre det så måtte jeg vente like lenge som hvis jeg strøk. Zykomb gir neseblod, mye av det fem minutter før førerprøven. Den gikk med andre ord jævli drålig siden jeg var i mine villeste feberfantasier. Men det er alltid verdt et forsøk!

September fikk jeg sertifikatet. Jobb og kjedelige greier som vanlig. Voice gikk virkelig mot slutten. Var både trist og tungt å være med på.

Oktober kom og voice ble borte. Vinteren sto på trappen og mørket trengte seg på.

November var jeg arbeidsledig og søkte på de få jobbene som var ledig her. Vurderte flytting, men vi kan jo ikke dra noen plasser når paibjørn ikke har fått tatt fagprøven først. Jeg ble 20år, og er ikke lenger en teit tenåring. Nå kommer jeg inn på utestedene der førti år gammle menn legger an på unge damer. Æsj, de gjør meg kvalme. Begynnte så smått å bli gal i hodet av å være arbeidsledig. Fikk ny jobb og hadde opplæringsvakter.

1. Desember begynnte jeg i ny jobb. Hele desember gikk til jobb. Fikk ikke med meg noe. Månden fløyg forbi, og plutselig var det 3o. desember liksom. Så var jeg full. Så jeg våknet med den værste hangover’n på nyttårsaften. Yes.

Det var det. Veldig givende må jeg si…

Skriv et svar