des 24

Hæppi julaften

Ja, nå er det jul. Jeg har ingen julestemning i det heletatt. Både jeg og kjærestepus skal jobbe i dag/kveld, så julen blir feiret med en kjapp middag hos svigersn. Lillejulaften våknet jeg opp med urinveisinfeksjon, såklart bare en time før jeg skulle på jobb. Med andre ord var det ingen som kunne ta vakta mi, så her sitter jeg å hater verden. Hører rykter om at legekontoret ikke har åpent på selveste julaften og at jeg muligens blir nødt til å kjøre helt til sykehuset (trekvarter unna) for å få fatt på litt pencilin. I mellomtiden sitter jeg  å heller i meg appelsinjus, spiser mandariner og tranebærkapsler, å håper at jeg klarer å kurere meg selv.  Faen, det er så typisk min uflaks! Æsj.

God jul til dere som faktisk skal feire den på skikkelig vis!:)

sign

2 kommentarer

  1. Auda, det hørtes fælt ut! :/ UVI er vondt! Håper du er bedre nå, og at julefeiringen ikke ble så altfor verst in the end… <3

  2. KAYSO sier:

    Aaauch.. nei! UVI er crap! og det kan ikke kurere seg selv… det kommer bare tilbake igjen :/ Håper det går bedre med deg og at romjula ble mer koselig enn julaften. Klem

Skriv et svar