des 27

O’jul med din glede

Da var jeg på  jobb igjen… Skulle egentlig ha fri til mandag. Så klart når jeg var syk kunne ingen ta vakten min, men når noen andre er syk… Ja, da sitter jeg her da. Blir i iallefall penger av det!:) Takk til dere som har vært søte å ønsket meg god bedring! Tror det hjalp litt. Har ikke trengt penicillin, og det er jo supert. Er sånn nesten frisk nå! Tranebær, vann, appelsinjuice og varme lester hjelper!

Siden det vises på blogg fronten at jeg  ikke prioriterer slike ting for tiden så kan jeg jo forklare det litt. Jeg har en skikkelig nedenfor periode, en periode der alt suger. Max. Jeg er trøtt, sliten og lei. Jeg jobber, paibjørn jobber. I det siste har vi vært fulle når vi omsider har fri sammen, for så å dra på jobb dagen etter fylla. Og slik har det gått den siste stunden. Nå sitter jeg bare hjemme i et hjørne å sturer alene når jeg har fri. Dere kjente som leser dette. Dere driver telefon terror!! Dere vet når jeg sover, jeg har sagt det før! Men allikevel ringer telefonen i ett sett. Både min og paibjørn sin. Blir lite søvn av det.

Haha, jeg har forresten fått et medlidenhets tilbud om å tilbringe nyttårsaften hos et venne par av meg og paibjørn, sånn at jeg slipper å være alene både julaften og nyttårsaften! Jeg gleder meg faktisk litt til å være sosial! Lol, jeg lever en meget trasig tilværelse for tiden.

Anyways, så tenkte jeg å du vet, gjøre det jeg alltid gjør når oppdateringen går dårlig. Poste en hel masse bilder av når jeg faktisk var sosial. Enjoy! Så sees vi vell igjen etterpåhvert!

page63
page65
page64

Å ja, jeg fikk eksternharddisk  i julegave hos paibjørn. Så nå som jeg har lagt alt over på den skal jeg formatere pcn. Love<3
sign

1 Kommentar

  1. Gudrun Jona sier:

    Det er jo OLE! Min bestevenn, Ole! :o
    og Andreas (som tydeligvis er kjæresten din) OG Tor Håkon OG Marijell? Verden er liten! :o

Skriv et svar