des 02

Who are you?

Lys våken, enda! Jeg har vært flink jente i natt! Jeg har vasket opp, vasket kjøkkenet, ryddet stua, satt opp lysestaken jeg fikk hos svigermor, hengt opp advendsstjernen og strikket opp nesten et helt garn allerede! Nå er paibjørn kommet hjem og jeg kan gå å legge meg med god samvittighet.

page56
Se så fint det ble! Bare elsker hjertelysestaken<3

page57
Appelsinen min som jeg har piercet med nellik, og lysestaken i vinduet sett utenfra. Saklig.

page55
Klarer du å gjette hva jeg strikker?

page58
Å så slenger jeg med et bilde av neglene jeg fikset til bursdagen min!:) Ble veldig fornøyd.

Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men jeg har fikset en «poll ting» på sidebaren til høyre. Der kan du fortelle meg hva du vil ha mer av på bloggen. Blir veldig glad hvis du gidder å ta deg tid til å si din mening!:)

Jeg er også veldig nyskjerrig på hvem dere som er innom her er? Det er mellom 20-40stk innom her og snoker nesten daglig. I allefall når jeg skriver noe. Hvem er dere?:)

sign

5 kommentarer

 1. Reidun Beate sier:

  Jeg fant bloggen din i går, så nå er jeg fast leser. :)

  Jente på snart 22 fra Trondheimsområdet. :)

 2. Hilde sier:

  Æ e en av de ;)

 3. kristine:D:D sier:

  mææ!:D (søstra tel andreas vess du lurte):p lika å læs bloggen din:D

 4. janning sier:

  aaw, søta:*

 5. marting sier:

  Mæij mæij mæij..jæij leser bloggen din :D

Skriv et svar