des 01

Er du våken?

Her sitter jeg, igjenn. Klokken er ca midt på natten og jeg er nødt til å stå opp før tolv i morgen formiddag. Jeg begynner jo i ny jobb på onsdagskveld, å da trenger jeg liksom et skattekort. Irriterer meg grønn over at drittplassene man innom for å få papirarbeidet sitt i orden stenger klokken tre. For å ikke snakke om banken som stenger før folk får kommet seg fra jobb. Da er det spesiellt irriterende å være det menneske som jobber natte turnus til klokken blir åtte om morgenen. Da blir jo klokken nermere ni før jeg får kommet meg hjem og i seng. Altså etter seks-syv timer med søvn er klokken 17.00 og nesten allt har stengt. Nokk syt.

Det er første desember. Jeg har ikke hengt opp advendtsstjernen enda, fordi jeg ikke har bestemt meg for om jeg skal gjøre det eller ikke. Jeg har aldri pyntet til jul etter jeg flyttet hjemmefra, jeg er ikke den som er så glad i julepynt. Men i år, i kveld, har jeg laget pepperkakedeig. Jeg har trødd tjuefire nelliker i en appelsin, gådd til innkjøp av mandariner/klemmentiner (eller hva det nå enn er?), og lilla stearinlys for å sette i blackdesign lysestakene.
Jeg klarer ikke vente til onsdag, for da skal jeg og kjærestepai lage pepperkakehus. Vi skal designe det og allt selv. Jeg gleder meg så! <3 Har alltid hadd lyst til å bake pepperkakehus alene (altså uten mor), og nå skal jeg gjøre det! Tror jeg er blitt litt mer voksen siden jeg for første gang har så mye julefølelse at jeg faktisk vil pynte å gjøre førjulsting.

Bilder fra weheartit.com

Vil foresten takke for alle bursdagshilsningene!:)

Jeg følte også for en ny sign. There you go. Sov godt folk:)
sign

Skriv et svar