nov 17

Vi lever i en grusom verden…

I dag sto det noe helt forferdelig i den lokale nettavisen vol.no. I overskriften sto det «Frogrep seg på mindreårig», jeg leste videre og ble mildt sagt sjokkert!

En mannlig sfo-ansatt har forgrepet seg seksuellt på en liten jente i arbeidstiden. Nå tenker du sikkert det samme som jeg gjorde; grusomt, ummenesklig og forferdelig. Det var det jeg tenkte før jeg leste resten av artikkelen. Straffen denne mannen får er ikke på mer enn 120 dager fengsel. HUNDREOGTJUE dager i fengsel!! Hvorav FEMTI av de HUNDREOGTJUE dagene er BETINGET! Hva skjer med værden?! Han har ødelagt et lite uskyldig liv!! Å må bøte med bare 70dager i fengsel! I tillegg må han betale 25.000kr i erstattning til jenta. Kan du fortelle meg hvordan 25.000kr skal hjelpe henne? Hvordan i allværden skulle hun kjøpe tilbake livet sitt for ussle 25.000kr? Er hun heldig kan det hende hun får sertifikatet til den prisen når hun blir atten… Men hvordan hjelper det henne? Hun har blitt misshandlet, det er noe man aldri glemmer. Fy faen værden er urettferdig!
3285308061_c4ba2bc7ca_o_large
(bilde lånt fra www.weheartit.com)

Her er litt av det som sto i artikkelen:

«120 dager i fengsel synes Vesterålen tingrett var en passende straff for den SFO-ansatte mannen som hadde forgrepet seg seksuelt på en jente mens han var på jobb.»

«Mannen må sone 120 dager i fengsel. 50 dager av disse gjøres betinget med en prøvetid på to år.

Den tiltalte mannen i midten av 30-årene må i tillegg til fengselsstraffen betale jenten 25.000 kroner i erstatning.»

Vil du lese hele artikkelen kan du gjøre det her.

Synes du dette er straff nokk?

sign

Skriv et svar