nov 15

Sebrapiken med sebraskjorten har faktisk ett liv…

Av og til i allefall…

Har faktisk vært edru og ute på byen i kveld. Minusgrader og pumps med åpen tå = kalde føtter! Brrr… Anywas, jeg har bildebevis på at jeg faktisk har vært utenfor døren i dag!

page38
Ser du! Meg og Maria<3 Og søteste frisøern min Lene som feiret bursdagen sin i kveld!

page40
Jeg kommer aldri til å bli lei av denne skjora! Den er så vakker!
Er det foresten noen som har navneforslag til den fine sebraen? Helst jentenavn siden «hun» har masse pynt i manen=P

page39
Kveldens makeup:)

page41
Nå har jeg fått på meg just ducky skjorta mi, som er nr.2 på favoritt lista. Den er i hoved sak nattskjorte siden den er ene halvdelen til en pysj de solgte på cubus. Med andre ord har jeg altså gjort meg klar for å sove. Hvor spør du? På soffan svarer jeg! For føtterne mine er enda istapper etter fem minusgrader har pint de små «tottene» mine i kveld, og soverommet er iskaldt! Kjærestepus skal jobbe resten av natten, så det med å dele varme under dobbeldyna er enda uaktuellt=/

Americas got talent er foresten helt insane! Go plus size pussicat dolls sier jeg bare! Tror jeg bare skal droppe slankingen, spise namme pizza hvær dag, samle sammen noen andre tykke jenter, kle oss i undertøy og melde oss på norske talenter! I lave heler så klart, et par ti cm stiletter hadde knekkt på sekundet!

Natta søte lesere! =*
Har dere hadd en fin helg så langt?:)

sign

2 kommentarer

  1. Maria sier:

    Haha, æ så jo ikkje bare lite mongo ut på bildan heller da! *ler*

    Men hadde en fin kveld lamme dæ :) Digga skjorta de :-D

  2. sv: Hehe ja takker for oppmerksomhet. :P Du leser tydelig hvis mine innlegg. :P Trur ikke Sara har lest mitt innlegg. :P

Skriv et svar