nov 11

Hello..?

Heeeei… Meg har dere vell ikke sett på lenge?

Jeg har vært arbeidsledig, reist bort, kommet tilbake og fortsatt på arbeidsledigheten min.

Nå kan jeg iallefall meddele at jeg skal på jobbintervju! Leverte søknad i går, skal på jobbintervju i morgen. Spennende! Dere får krysse fingrene for meg, hvem enn dere som leser er:)

Jeg har kommet fram til at jeg ikke skal poste bilder før jeg har fått kjøpt nytt kamera. Noe som forhåpentligvis skjer på torsdag eller fredag! Mamma har vært en snilling å sagt at jeg skal få kamera i bursdagsgave, så på torsdag (omg. det er faktisk i morgen! Arbeidsledighet suger framdeles!) skal jeg og paibjørn å se hva som finnes av digitalkamera til en billig penge her i byen. Gleder meg. Han har endelig en dag fri dær vi kan gjøre noe annet enn å sove sammen. Tenk det, jeg var våken helt til han kom hjem litt over klokken 08.00 i morrest!!:O  Snakk om å få føkka døgnrytme!

En annen ting: Stjeler DU posten MIN?! Over paranoide lille meg har faktisk begynnt å tro at noen stjeler posten min. Yes, jeg har tatt det til et nytt nivå! Det er nemmlig tre uker nå siden pakken jeg bestillte på ebay ble sendt. Jeg er utolmodig… Æsj!

En siste ting: Jeg sa så mye som at hvis ett eneste menneske til på min alder i denne gudsforlatte byen annonserte at hun var gravid, skulle jeg spy å flytte til en plass dær alle er sterile. Vell, enda flere er gravid, jeg har spydd litt, så nå trenger jeg bare å finne en plass der alle beboerene er sterile. Lettere sagt enn gjort…

Nå skal jeg, ehm? Egentli var planen å gjøre som vanlig, sitte i soffan å se på 50″ern å hate værden, men vi er fri for mat. Så nå er det off to the buttikk (uttales på trøndervis), å så en tur i bassenget å svømme av meg litt arbeidsledighetsvekt. Ja, du hørte rett, jeg skal faktisk bevege meg utenfor døren og vise meg i det offentlige. Wish me luck!

sign

Skriv et svar