nov 10

Borte

Blondie.no kræsja. Det siste innlegget mitt ble borte. Jeg har vært på fauske. Har spist på meg et par kilo, shoppet litt og bare chillæksa. Akkurat nå, tenkte jeg å bare oppdatere med noe jeg håper blir de siste mobilbildene mine på denne bloggen! For tenkt det, mamma skal kjøpe meg et nytt kamera til bursdagen min!<3 Så i morgen skal jeg ut å lete litt etter et bra kamera. Jippi!

page36
Makeup.

page34
Dilldall<3

page35
Tights med blonder detaljer<3 Oppsatt hår<3

page37,jpg
Ny ekstra lang genser fra VOE<3 Jeg har endelig fått sebra skjorten min fra VOE!<3
Den er så vakker!
Det var det. Jeg har fått en del gamle bilder hos tante og onkel. Dere kommer sikkert til å få se dem etter hvært!:)

sign

1 Kommentar

  1. Så fint sminket du var :) Likte den sebra tee’en veldig godt, fiin :)

Skriv et svar