okt 22

Klarer du å se noe skikkelig ekkelt?

Da var blogglysten tilbake! Jeg advarer om at bildene i dette innlegget er ekkle, og at dette innlegget kommer til å bli personlig hverdagsbabbel. Hvis du bare er intresert i å se den nye kjolen min, negglene jeg fikset i kveld  osv så kommer det i et annet innlegg om et par minutter!:)

På onsdags morgen kom paibjørn hjem klokken syv. Jeg hadde sovet tre timer, og innså med en gang jeg våknet at jeg hadde feber og vondt i halsen. Han har med andre ord smittet meg. Grinete, sliten og syk dro jeg på jobb. Da jeg kom hjem begynnte det å gjøre vondt i øret, og det forflyttet seg fort til øye. Jeg satt en time eller to å trodde jeg hadde noe rusk innpå øyet. Tilslutt gikk jeg å kikket i speilet. Jeg var 99% sikker på at jeg hadde fått øyekatarr. ÆSJ! Det er jo noe med det jævligste mest smittsomme faenskapet i hele værden. Å pokker så vondt. Da jeg våknet i dag etter fem timer med søvn var jeg 110% sikker på at jeg hadde øyekatarr.
page20
Hærlig å våkne til dette huh?

Så jeg ringte legevakten, fikk time en halvtime før jeg skulle på jobb. Legen og apoteket ranet meg for tett under firehundre kroner til sammen! Nå må jeg dryppe begge øynene (er kun det høyre øyet som er sykt, men vi vil vel ikke bli syk på det andre og..?) hver andre time. Oh yeey. Livet suger max akkurat nå. Jada, syt og bæs. Jeg vet det, men når øyet mitt ser ut som dette og halsen værker synes jeg at jeg har litt lov.

I morgen er mest sannsynelig min siste dag på jobb før jeg går over til å være arbeidsledig i gjenn. Synes det er veldig trist, men akkurat nå er jeg så sliten at det skal bli litt godt og.
På tirsdag er planen å kjøre hjem til fauske. Håvard maser sånn om hvor mange dager det er til dadda kommer hjem, å nå kan jeg faktisk gi han et svar<3 Har ikke vært hjemme på seks måneder, så det skal bli godt!<3

Dette ble et veldig langt innlegg, kanskje litt kjedelig. Creds om du leste hele!:)
Nå skal jeg skrive et litt mer overfladisk innlegg til dere;)

6 kommentarer

 1. Sarah sier:

  også må du kaste all sminke du eventuelt har brukt:\ shit, føler meg deg. Det der så direkte jævlig ut!

 2. janning sier:

  Har heldigvis ikke brukt så mye øyesminke i det siste. Når jeg ble syk så hadde jeg brukt en mascara som var oppbrukt, så den kastet jeg etterpå, og en eyeliner koster ikke skjorta!:)

 3. Maria sier:

  Oh shit :S God bedring snuppa!
  Du kan jo søke som vikar der jeg jobber?
  Kun annenhver helg og et par tusen i lomma er jo ikke så ille :)

 4. Anna :D sier:

  stakar pia da :( d dær så helt jævli ut :( go bedring da :)<3

 5. Marte sier:

  OMG! på bildene ser det jp nesten ut som noe man ser i en skrekkfilm:S hadde ikke trodd det var SÅ ille når du fortalte meg om det!

 6. Martine sier:

  OIoioi, stakkars deg! Det så ikke godt ut!

Skriv et svar