okt 22

Det mer overfaldiske innlegget

Sånn, ferdig med allt ekkelt nå!

Jeg snakket med mamma på telefonen mens jeg gikk rundt på h&m og kikket litt. Hun sa at når jeg kom hjem skulle jeg få firehundre kroner, altså hun skulle betale for lege bubbelet. Sekundet etter hun sa det fannt jeg den fineste kjolen ever! Til trehundre kroner. Siden jeg ikke trengte bekymmre meg for legeutgiftene ble kjolen med i prøverommet.
page22
Dæretter ble den med til kassen, og hjem til det overfyllte klesskapet mitt. Er den ikke vakker?<3 Jeg  har foresten litt klær som jeg gir bort/kaster, og noen jeg vil selge billig fordi jeg rettogslett nesten ikke har brukt de.

I kveld har jeg sittet for meg selv og vært syk… Uten internett!=O

Såååå, med ett funksjonellt øye (haha, det øyet jeg ikke fokuserer med faktisk) og et par briller som hjelpemiddel har jeg gjort dette:
page21
Det på langefingeren skal forestille et hjerte (litt vanskelig å se, litt vanskelig å få til). Det på de andre negglene er noe som skal se ut som små sløyfer:)

For de som ikke vet det er den grønne dingsen en eos lippsyl. De kan du bestille her,  noe jeg skulle gjøre helt til jeg fannt en på cubus i dag!:D  Det var en kjempe fordel at jeg fikk sett/luktet på prøvene før jeg kjøpte, for summer fruit som jeg hadde tenkt til å bestille på nettet hadde en lukt som gjorde med veldig kvalm. Så da ble det sweet mint i stedet. De hadde nemmlig ikke honeysuckle honeydew på cubus.

Jeg har foresten kjøpt meg så mye i det siste at det kommer til å ta hundre år å ta bilder av det å legge det ut. Det er sykt. Nei, nå må jeg ha en liten pause:)

Hva synes du om negglene mine?:)

7 kommentarer

 1. Linda Skjervengen sier:

  Fy fan den kjolen var fin Arianne :D

  Neglan va åså stili :D

 2. janning sier:

  Takk^^,
  Ja, den kjolen var værdt alle pængan!;O

 3. Jannike sier:

  I love this dress, og i mårra blir kanskje den siste i min str (evt vess den passa mæ) miiin :D
  La den av i dag såm du veit..
  Likte neglan dine, de va digg!

 4. Linda Skjervengen sier:

  Det skjønner jeg godt.. den var sinnsykt fin på deg :)

 5. Maria sier:

  Sinnsykt fin kjole! :D Har de den i andre farge??

 6. Lise sier:

  Goddamn for en nydelig kjole!!!!! :-O De små sløyfene på neglene var kjempesøte da :)

  SV: Ja lys er koselig! Hehe men du fikk meg til å flire med kommentaren din da :p

 7. Monica sier:

  Shit, den kjolen var bare DØDSLEKKER!

Skriv et svar