sep 30

Vær fornøyd med deg selv

Ikved har jeg lyst til å skrive litt om vekt. Jeg la på meg ti kilo da jeg var syk, noe som egentlig slet en del på psyken min. Det er helt fælt å være så syk at du bare ligger, og veier deg, og ikke klarer å gjøre noe med det. Nå skal det sies at jeg er lat, og ikke har årket å gjøre så mye med saken etter jeg ble frisk. Etter jeg begynnte å jobbe i gjenn har vekten gått litt ned, bare fordi jeg faktisk går utenfor døren.
You are beautiful
Det finnes derimot grenser på hvor lite man bør veie. Enkelte ser syke ut, andre synes jeg synd i fordi de ikke har former i det heletatt. Hvor fælt må det ikke være å ikke ha pupper, hofter, lår og rompe. Så har du de som er så undervektig at de ikke får mensen før de er rundt tjue år. Helt egentlig så missunner jeg de på en måte, sånn siden mensen er noe dritt. På den andre siden, så må det være litt «ekkelt» å høre venniner snakke om mensen og slik, å så sitte dær selv, og aldri ha opplved det.
Det finnes jo også de barna som får mensen i utrolig ung alder også, på grunn av overvekt, noe jeg synes er utrolig fælt. (Jeg kan dele mine sterke meninger om foreldre som lar barna sine være/bli overvektige).

Det jeg skal framtil er at jenter bør være fornøyd med vekten sin, og være fornøyd med seg slev. Det er bedre å se normal og sunn ut, i stede for å se ut som et skjelett av et anoreksia monster.

Jeg synes alle jenter bør ha en vekt som denne:
6a00d8341c5dea53ef0120a59d11d0970b-800wi_55027592
6a00d8341c5dea53ef0120a5f3d380970c-800wi_55027639

Hvis noen finner en plass på nettet hvor jeg kan bestille en, vennligst si fra;)

5 kommentarer

 1. Anett sier:

  sei ifra te mæ å!! :D

 2. Marte sier:

  jeg vil å ha ei sånn vekt, så hvis du finner ei vil jeg og vite det;)

 3. Tonje sier:

  Veldig enig med deg! :)

 4. Hei!

  Så flott skrevet av deg! Jeg er så enig! Jeg er jo selv en ganske spinkel person, men tenker ofte at jeg veier for mye likevel. Vi jenter er ikke helt riktige i hodet innimellom!

  Den nederste vekten var helt genial! Slikt skulle være obligatorisk gave til 10årsdagen ;)

  SV: Tusen takk for de fine ordene på bloggen min! Så snill du er! :D

Skriv et svar