sep 29

I hate mondays…

Jeg er trøtt, jeg er ensom. Kjærestepai begynnte i ny jobben i dag. Altså han kjører drosjebil. Han begynnte klokken fem, men jeg har ikke sett han siden jeg dro til jobb halv ett. Han skal jobbe fram til halv ni i morgentidlig. Jeg vil ikke sove alene. Jeg er syk, og synes at det er da man virkelig trenger noen å sove sammens med. I morgen skal jeg heldigvis bare jobbe tre timer. Så skal jeg streve videre med å få det dær jævla sertifikatet. Å så, så skal jeg hjem å legge meg ned å være syk og ta vare på meg selv.

Ja, jeg har klart å bli syk i gjenn… Jeg klarer ikke puste ordentlig uten å hoste. Det er værst om kvelden, så det er nesten umulig å få sove. Æsj!
Det snedde natt til i dag! Ikke en glede som varte lenge, da regnet kom å vasket allt vekk… I disse kalde tider har jeg funnet meg et par favoritter blandt strikken på jobb.
page4
VIPS Knit Sweater fra voe, 299,-  Lisa Cheched Cardigan 499,-

Love them<3

Nå skal jeg snart håppe til køys å prøve å sove litt:)
Natta=*

3 kommentarer

 1. Lars sier:

  Godt å se at det ikke er bare jeg som hater mandager, sitter her nesten i svime nå.

 2. KAYSO sier:

  oo jeg likte veldig godt den første grå genseren der! har ikke voe vi..dumt :/ så fint designet ditt er blitt forresten :)

 3. Maria sier:

  Synes den rosa var knallsøt!
  Skulle se etter deg på jobb idag, men du var ikke der:/

Skriv et svar