sep 03

I dag kan jeg ingenting

Jeg kjødder ikke. Idag får jeg ikke til å prate engang, jeg glemmer hvordan ting skrives, jeg mister allt jeg har i hendene, og ikke minst strøk jeg på oppkjørinen… Jeg orket ikke å krangle med sensoren, for jeg har aldri i mitt liv kjørt så dårlig før. Tror influensa og nervøsiteten tok knekken på meg. Da jeg våknet i dag var jeg orndtlig kvalm, jeg presset i meg en brødskive. Jeg hadde en kjøretime som gikk helt greit, dro opp på biltilsynet og begynnte å blø neseblod. Det var ikke bare litt heller. Svimmel og jævlig setter jeg meg inn i bilen for å kjøre meg selv rett til helvette. Jaja, shit au! Jeg er ikke den eneste som stryker første gagen! Det som var så surt med det hele, var at jeg kunne allt jeg hadde fådt feil på. Det bare forsvannt da jeg så sensorn. Damn. Fittemannen klaget tilogmed på ryggingen min. Er det noe jeg er flink til så er det å rygge!!

Nei, nå skal jeg slutte å være sinnt å skuffa over meg selv. Fannt en film av noen som var mer retarded enn meg i dag. Det hjelper. Selv om jeg synes synd i den lille stakkarn!

[HTML1]

Skriv et svar