sep 02

misery loves me

DSC02664Hei!:)
Hvis du ikke har fulgt med i det siste har jeg klart å få kraftig forkjølelse/influensa. Og det er jo typisk min flaks, da jeg i grunnen hadde nokk med å balansere jobb og oppkjøringen denne uken. For nå er det ikke lenge til jeg skal gjøre et tappert forsøk på å få førerkortet. Hvordan tror jeg at jeg ligger an nå? -Nei du, det vet jeg ikke. Jeg tror denne jævla influensa dritten føkker det opp litt. Så det ligger vell å vipper på 50-50 nå. Enten går alt til helvette, ellers så består jeg faktisk og blir værdens mest stolte og lykkelige i en stund framover. Ble foresten stoppet av purken i dag. Nå skal du vite det, at å dope seg på zycomb, slimoppløsende suff, og ibux før du kjører ikke gir deg promille!;)

Nå siter jeg å ser på NCIS (<3), og tenker at jeg skulle ha vært i seng for lenge siden. Men, du skjønner det, at når jeg er alene, har jeg problemer med å sove. Eller, ikke problemer med å sove, men med det å faktisk røyse seg opp av soffan, slå av tv’n, og gå å legge meg. Jeg sitter oppe i evigheter, akkurat som om jeg skulle ha ventet. Ventet på at noen skulle komme å sove sammens med meg.

Jeg savner kjærestepai.
Han kommer heldigvis hjem i morgen, så jeg slipper å sove alene da<3
pageluuuulu

Det er foresten skummelt å være alene hjemme… Jeg hører så mange skummle lyder.

Nå skal jeg overvinne frykten og krype til køys:)
Nata:*

2 kommentarer

  1. KAYSO sier:

    så søte dere var <3 lykke til med oppkjøring, tror det går bra jeg =)

  2. KAYSO sier:

    helt glemt å endre bloggadressen i ditt kommentarfelt, hehe :)

Skriv et svar