jul 30

Når kreativiteten dør…

Og blogg ideene blir borte, da kan man alltids poste et outfit bilde eller to!
page1
Jeg følte meg en smule fargerik i dag!:)
page2
Da jeg kom på jobb hadde postmannen vært dær med 23 pakker! Yes, vi fikk inn nye ting! Jeg endte opp med å bli skikkelig skuffa, noe har vi hadd før, eller nesten allt har vi hadd før, bare i andre farger og ikke i nærheten av like mange eksemplarer. Så kom kjolen jeg har sikklet over i voicemagasinet… SKUFF! Den var strikka på en helt annen måte som den så ut til å være i bladet. Haha, jeg skal ikke syte. Jo fler ting så forsvinner vekk fra ønskelisten min jo bedre! Jeg kommer til å gå personlig konkurs snart.

Nå skal jeg, øhm, vurdere å gå å legge meg. Jeg holdt helt ærlig på å sovne på soffan når jeg skulle redigere bildene til innlegget! La oss ha en liten konkuranse! Hvor mange timer tror du jeg har sovet natt til i dag (onsdag)? Hint; Jeg våkna klokken 10.00, hadde ikke hørt noen av de hundre alarmene som har ringt siden klokken var 07.30 og jeg innså ganske raskt at jeg hadde forsovet meg. Jeg har vært stup trøtt i hele dag, å nå klarer jeg knappt å holde øynene åpne.Og siste hint; jeg trenger mer søvn enn de fleste!

Den som gjetter riktig kan få en klem, eller hvis ønskelig kan jeg lage vinneren et hemparmbånd;]

Slenger med denne sangen fordi jeg rettogslett aldrI blir lei!
Må høres!<3
[HTML1]

Nå skal jeg gå i senga å sovne i det hodet treffer puta!<3
Nattagodt:)

3 kommentarer

 1. Maria sier:

  Jeg tipper 4-5 timer? :-p

 2. weblinn sier:

  Trur du la deg sånn 3-4 tiden Skulle stå opp 07:30 men for trøtt så du sto opp 10. Du skal sikkert sove rundt 12 timer men du som rundt 7 timer som er for lite for deg. ;) Har jeg rett? I alle fall sånn for meg.
  Oi nå tordner det her. :(

 3. weblinn sier:

  8 Timer da?

Skriv et svar