feb 06

Klagemuren

Mamma tar ikke telefonen, paibjørn er på jobb, og jeg har blitt mer syk… I går var magen litt bedre, men når paibjørn kom hjem fra jobb i natt våknet jeg med en brennende smerte i magen. Tenkte faen og la meg til å sove i gjenn. Når jeg bestemmte meg for å stå opp var halsen blitt sår, nesa tett og hodet tungt. Gjør vondt å gjespe ffs. For å ikke snakke om de gigantise forkjørlelses sårene jeg har fått. Ser jo ut som jeg har et fælt tilfelle av herpes! Argh!

Jeg har på den andre siden gjort noe veldig godtroende! Jeg har kjøpt kino biletter til i morgen! Om det er godtroende eller trass kan jo diskuteres… Da avatar gikk på kino her ville jeg virkelig, virkelig dra å se den, men nei. Enten jobbet paibjørn, eller så jobbet jeg… Nå derimot, har vi mulighet i morgen. Ja, så klart er jeg blitt syk, det er jo bare typisk min flaks! Men denne gangen skal det ikke ødelegge for meg!! Jeg skal sitte gjennom hele jævla filmen uansett hvor kvalm jeg er, og uansett hvor mye hodet mitt veier! Såeh, Sherlock Holmes, here i come!

Har du sett den?:)

2 kommentarer

  1. hilde sier:

    Vil å se Sherlock Holmes! arrgh..her e ikje Kino på Andøya som æ vil sett min fot innpå! Crappy as hell.! Håpe formen e blitt bedre til kinoen :)

  2. janning sier:

    Skull ha blidd med tel nesse ikveld^^, Meeen, det e væll litt seint nu:P

Skriv et svar