mar 16

Only almost here


Sola er ei skikkelig luremus for tiden, jeg springer rundt i lykkerus inne i den varme leiligheten min, plukker ut vår/sommer antrekk å prøver de på, og svever på en sky av vårrus og kvittredilla. Dette varer helt til… Jeg ser ut vinduet og synet gjør at jeg vil kaste meg dramatisk utfor brua i ren protest! Jeg er så lei av snø, vind, regn, snø, is, sørpe, og la oss ikke glemme; is med sørpe som topping! Nå bør det bli sommer og sol snart, skjørt og shorts, is (type spiselig, helst med jordbærsmak) og solbriller! <3

Er straks ferdig på jobb, og skal dra på meg lua og bobblejakken å springe hjem i drittværet… Så er det særriøs selvpleie øverst på planlista for så å pakke sammen å dra til «rættsia av fjorn»! Gleder meg skikkelig masse å har hadd reisefeber siden i går! Skal tilogmed la Maria både farge og klippe håret mitt! People, i miss u <3

Skriv et svar