feb 18

Time goes by so slowly

Advarsel: Dette er et rent syte innlegg.

Søvn mangel… Det er like før det blir skuddpremie på de folka som prøver å lappe sammen taket til husværtene. Altså står det et stilas utenfor soveromsvinduet mitt, og en hel haug med snekkere tramper på taket, i etasjen over og utenfor vinduene.  Radioen står å hyler for å overdøve spikerpistoler og ropingen mellom dem. Åsså er d jo jævla praktisk at de begynner på jobb når jeg er ferdig på jobb og trenger å sove. Å stå opp klokken syv etter å ha blitt holdt våken til klokken halv to er tungt. Så tungt at jeg måtte sove en time ekstra i dag.

Nå har jeg vært på jobb i tre timer, det kjennes ut som en hel evighet. Selv om jeg har vært helt oppslukt i en film på tv’n, har klokken gått alt for sakte. Men i morgen er det helg!

Å som jeg gleder meg! Møte gode venner, godt i glasset, pene sko, sminke, hår som lukter godteri og lekkre negler. Plagsome tynnstrømpebukser, korte skjørt, smykker og ringer. Dagendærpå, burgertur, god musikk, dansing og kos!

(og så klart rydding og sortering av klær… Ser ikke helt fram til det.)


Forrige fylletull: Influensa og kostymeparty!

Gud, la tiden gå fortere!

Skriv et svar