feb 02

Makeup fail

Fannt et random bilde på facebook av noen jenter.  Hos begge var makeup feilen tydelig. Alle gjør dem, noen oftere enn andre…

Da er det jo greit å vite hva feilene er, slik at man kan unngå dem så godt man kan. Ikkesannt?

Okei, her er greia rett og slett for mye skimmer. Fra panna og til nedenfor kinnene.
Skimmer er pent og fremhevende og gjør seg godt på fest. (Eldre kvinner bør unngå å bruke skimmer i det heletatt). Men overdreven bruk blir bare feil. Jeg er selv en stor fan av skimmer, og har sikkert brukt for mye av det selv.
Skimmer bør du helst holde til midten av øyelokket, prøv å unngå globalen, brynbenet, øye kroken og nedre vippekant. Skulle du bruke det på disse stedene bør du vite hva du gjør og se deg to ganger i speilet før du går ut. Vær også varsom når det kommer til ansikts sminke med skimmer i.

Så vil jeg bare si at jeg ikke mener noe vondt med dette om noen skulle kjenne igjenn jentene på bildet. De gav meg rettogslett en heads up på en feil mange gjør og en feil jeg mest sannsynlig gjør selv. :)

1 Kommentar

  1. Haha shit, absolutt ikke pent med shimmer i hele ansiktet. Spesielt ikke rundt øynene OG på kinnene :D

Skriv et svar